Livrare si plata

Plata produselor
Toate preturile afisate in site-ul Ravalux Ambient includ TVA 20%.
Plata produselor comandate de pe site-ul ravalux.ro se efectueaza in 2 transe: un avans de aproximativ 50% la lansarea comenzii, urmand ca diferenta sa se achite la livrarea produselor .

Livrarea produselor
In functie de posibilitati livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin mijloace proprii, prin intermediul unor firme de curierat rapid, direct cu flota furnizorului sau pe palet, tarifele fiind comunicate la lansarea comenzii.

TERMENUL de LIVRARE pentru mobilierul corp este de circa 2-3 saptamani. Pentru tapitate acest termen poate fi de 45-60 zile


In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Ravalux Ambient isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Ravalux Ambient care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Ravalux Ambient fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Ravalux Ambient de la acest client.


Categorii Produse

CATALOAGE