Termeni si conditii

Site-ul www.ravalux.ro, numit in continuare Ravalux Ambient, este proprietatea SC Noatyn M@C SRL inregistrata in Pitesti, Jud. Arges, Str. Argedava, Nr. 2, BL.B2, SC.A, AP.9, J03/2453/1994, CUI/CIF: RO6748770.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Ravalux Ambient isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

 

Ravalux Ambient garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul ravalux.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Noatyn M@C SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. 

 Dreptul de a crea o legatura web - link - catre Ravalux Ambient este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Ravalux Ambient sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru. 

1. Dreptul de autor a Ravalux Ambient asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului Ravalux Ambient - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Ravalux Ambient si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Ravalux Ambient a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Ravalux Ambient numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de Ravalux Ambient pe site-ul  ravalux.ro, politica de preturi
Ravalux Ambient isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Ravalux Ambient sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Ravalux Ambient isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.
Preturile sunt actualizate periodic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Ravalux Ambient in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari Ravalux Ambient. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.


Ravalux Ambient  nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Ravalux Ambient de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul Ravalux Ambient (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, Ravalux Ambient nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul Ravalux Ambient, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Ravalux Ambient si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul ravalux.ro se efectueaza in 2 transe: un avans de aproximativ 50% la lansarea comenzii, urmand ca diferenta sa se achite inainte de livrarea produselor .

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid sau alte modalitati. Livrarea presupune transportul mobilierului pana in fata casei sau blocului.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este in mod normal de circa 2-6 saptamani. Prin exceptie, unele produse pot avea alte termene de livrare (mobilerul tapitat, comenzi speciale etc.)

Tarifele de livrare sunt cele percepute de furnizorii serviciilor de transport.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Ravalux Ambient isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Ravalux Ambient. Acestea includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Ravalux Ambient fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Ravalux Ambient de la acest client.

5. Garantia produselor
Ravalux Ambient ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate
Clientul,persoana fizica, poate denunta unilateral contractul cu Ravalux Ambient fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile lucratoare (cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 si a legislatiei in vigoare, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.

Astfel, produsele cumparate din ravalux.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile lucratoare de la primirea lor.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (office@ravalux.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, neuzat, zgariat etc, in ambalajul original, cu accesoriile aferente.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. NU acceptam retururi prin Posta Romana! coletele NU vor fi ridicate de la Posta. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formular de retur (varianta Word a formularului de retur se completeaza si se trimite fie pe email la office@ravalux.ro, fie printata si trimisa in colet).

Ravalux Ambient va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul Ravalux Ambient sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul Ravalux Ambient este gazduit de serverele unei terte firme. Ravalux Ambient nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Ravalux Ambient nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Ravalux Ambient. Ravalux Ambient nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Ravalux Ambient. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Politica de confidentialitate
Ravalux Ambient garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Ravalux Ambient pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Ravalux Ambient nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@ravalux.ro.

Ravalux Ambient se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Ravalux Ambient sunt transmise pe cale electronica, Ravalux Ambient nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Ravalux Ambient va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Ravalux Ambient sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Ravalux Ambient, etc), conform legilor in vigoare. Ravalux Ambient nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Ravalux Ambient certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere Ravalux Ambient sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere Ravalux Ambient sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere Ravalux Ambient sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere Ravalux Ambient sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@ravalux.ro. Ravalux Ambient foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Ravalux Ambient nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Ravalux Ambient nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Ravalux Ambient in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Ravalux Ambient, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Ravalux Ambient a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Ravalux Ambient, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Ravalux Ambient si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

9. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Ravalux Ambient si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Ravalux Ambient, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 

 

Categorii Produse

CATALOAGE